Hoop werk
ijsselonline-huisstijl-01

Logo en folder IJsselonline

12 december 2015

In opdracht van IJsselonline is een logo en folder ontwikkeld. IJsselonline realiseert snel internet in het buitengebied. 

Bekijk project >

molenperk-folder-1

A4 folder Boerderijcamping Molenperk

07 november 2015

In opdracht van Boerderijcamping Molenperk is een A4 wikkelgevouwen folder ontwikkeld die de gastvrije, groene en kleinschalige uitstraling van de boerderijcamping moest uitstralen.

Bekijk project >

verhuisklaarkopen-folder-01

Folder voor VerhuisKlaarKopen

01 oktober 2015

Voor VerhuisKlaarKopen heeft HOOP WERK een A3 folder ontwikkeld. De folder is gedrukt op een mooi dik papier en is gevouwen naar A4 formaat. VerhuisKlaarKopen levert een woning volledig naar smaak woon- en verhuisklaar op.

Bekijk project >

beeldenroute-a4-folder-01

A4 folder voor Beeldenroute Witte de Withstraat

21 september 2015

Voor de Beeldenroute Witte de Withstraat heeft HOOP WERK een A4 folder een een A2 vouwposter gemaakt. De A4 folder is een aankondiging van de deelnemers en het programma.

Bekijk project >

beeldenroute-a2-vouwposter-01

A2 vouwposter BeeldenRoute Witte de Withstraat

21 september 2015

Voor de Beeldenroute Witte de Withstraat heeft HOOP WERK een A4 folder een een A2 vouwposter gemaakt. De A2 vouwposter is een programma en een overzicht van de deelnemers met plattegrond.

Bekijk project >

01-berghuis-folder

Folder voor Berghuis Agro- en Dieseltechniek

16 september 2015

Voor Berghuis Agro- en Dieseltechniek is een folder ontwikkeld, in lijn met de huisstijl. Berghuis Agro- en Dieseltechniek richt zich op de reparatie, onderhoud en verkoop van landbouwmachines en is gespecialiseerd in Deutz Fahr tractoren.

Bekijk project >

1_kokkerella_flyer

Flyer voor Kokkerella

28 april 2015

Voor Kokkerella, thuiskok, catering en kookworkshops mocht HOOP WERK ook de flyer vormgeven. Deze flyer moest de creativiteit en veelzijdigheid van Kokkerella terug te zien zijn.

Bekijk project >

1-tekagroep_kaart

Kaarten en flyers TeKa Groep

28 april 2015

De TeKa Groep is een organisatie,die dankzij verschillende labels alles kan leveren voor evenementen. Voor de TeKa Groep geeft HOOP WERK regelmatig kaarten, flyers en uitnodigingen vorm. 

Bekijk project >

1-verbrugaudio-folder

Folder Verburg Audio

19 januari 2014

Voor Verburg Audio is deze product-folder voor Maestro Kitchen ontwikkeld. Voor deze folder is een stramien gemaakt en vervolgens zijn er varianten gemaakt voor diverse Europese landen als Noorwegen, Zweden, Duitsland, België en diverse landen in Oost-Europa.

Bekijk project >