Hoop werk
1-keuken-en-badwereld

Huisstijl Keuken & Badwereld

26 februari 2013

In opdracht van Max Retail heeft HOOP WERK een uitgebreide huisstijl gemaakt voor Keuken & Badwereld. Een aantal elementen kunt u hier zien, maar u vindt ook diverse elementen onder promotie, brochures en website.

Bekijk project >

1-quecon-finance-huisstijl

Huisstijl Quecon Finance

13 januari 2013

Huisstijl ontwikkeld voor Quecon Finance, bestaande uit logo, briefpapier, envelop en visitekaartje. Tevens is er een website vormgeven welke gerealiseerd is door DeeWeeDee. Uitgangspunten voor deze huisstijl: zakelijk en eenvoudig.

Bekijk project >

1-michielvanderkaaij-huisstijl

Herziening huisstijl VanderKaaij Cultural Projects

13 februari 2012

In opdracht van VanderKaaij is de huisstijl herzien op basis van het bestaande logo. Het logo is toegepast op visitekaarjes, briefpapier en enveloppen. Tevens is er een nieuwe website vormgegeven.

Bekijk project >

1-goedehaven-huisstijl

Logo + huisstijl Goede Haven

25 januari 2012

Voor Christengemeente Goede Haven is een logo ontwikkeld. Deze is toegepast op onder andere briefpapier, een visitekaartje, enveloppen en een folder.

Bekijk project >

1-overdekunst-huisstijl

Logo + huisstijl Overdekunst

25 januari 2012

Voor Overdekunst is een website, logo, huisstijl en folder ontwikkeld. Het logo is toegepast op een visitekaartje, briefpapier en vervolgpapier.

Bekijk project >

1-huisstijl-ekg

Huisstijl aanpassing EKG

21 januari 2012

In opdracht van Max Retail is de hernieuwde huisstijl vormgegeven voor EKG (Eigenhuis Keuken Groep). Een kleine greep uit de huisstijlelementen wordt weergegeven.

Bekijk project >

1-huisstijl-eigenhuiskeukens

Huisstijl Eigenhuis Keukens

21 januari 2012

In opdracht van Max Retail is de hernieuwde huisstijl voor Eigenhuis Keukens vormgegeven. Het bestaande logo is toegepast op o.a.formulieren, mappen, kaarten, enveloppen, etc...

Bekijk project >

1-nlkamperen-huisstijl

Huisstijl NL-kamperen

04 juni 2010

NL-kamperen vormt een platform op internet. De website promoot kamperen in eigen land, zowel in het hoogseizoen als in het voor- en naseizoen. HOOP WERK heeft voor NL-kamperen de website en huisstijl vormgegeven.

Bekijk project >

1-dolfijntjes-serie

Beeldmerken Dol-fijntjes serie

02 juni 2010

Eddie van der Wereld is internationaal trainer, coach, auteur van diverse boeken en creator van diverse cd’s en online trainingen. Voor de Dol-fijntjes serie heeft HOOP WERK een beeldmerk gemaakt voor zowel de boeken als de cd's.

Bekijk project >