Hoop werk
1-saffiedeslang-website

Website Saffie de Slang

27 oktober 2012

In opdracht van auteur Marieke Damen is de website met webshop van Saffie de Slang vormgegeven. De website is voorzien van een CMS op maat, door DeeWeeDee, Dynamic Web Development. Uitgangspunt: een website die de lezertjes aanspreekt.

Bekijk project >

1-overdekunst-website

Website Overdekunst

25 januari 2012

Voor Overdekunst is een website, logo, huisstijl en folder ontwikkeld. Voor deze website is een CMS op maat gemaakt door DeeWeeDee Dynamic Web Development.

Bekijk project >

1-nl-kamperen-site

Website voor NL-kamperen

04 juni 2010

NL-kamperen promoot kamperen in eigen land, zowel in het hoogseizoen als in het voor- en naseizoen. HOOP WERK heeft de website en huisstijl vormgegeven. De website is van een prettig werkend CMS voorzien door DeeWeeDee.

Bekijk project >

1-website-deeweedee

Website DeeWeeDee Dynamic Web Development

02 juni 2010

Dynamic Web Development is een jong en ambitieus bedrijf, dat zich bezig houdt met vooral PHP en MYSQL om het voor de bezoeker en ook de webmaster zo gemakkelijk mogelijk te maken. HOOP WERK heeft in 2010 de website en huisstijl vormgegeven.

Bekijk project >

1-minivandijk-website

Mini van Dijk

01 december 2009

Voor kunstenares Mini van Dijk heeft HOOP WERK een rustige, overzichtelijk website vormgegeven. De website is van een prettig werkend CMS voorzien door DeeWeeDee.

Bekijk project >

1-hiscox-website

Hiscox Huis en Kunst

02 november 2009

Hiscox is één van de leidende specialistische verzekeraars van Europa. Zij verzekeren uiteenlopende particuliere en zakelijke risico’s. Voor de Huis & Kunst verzekeringen heeft HOOP WERK een website vormgegeven, in lijn met de bestaande huissstijl. 

Bekijk project >